Här kan du se Rosalía i sommar

Spaniens just nu största och mest inflytelserika artist, Rosalía, inleder sin turné i hemlandet, innan den rullar vidare till Mexiko, Colombia, USA, Kanada och ytterligare några länder.

Med sin genreöverskridande reggaeton-pop, med ständiga influenser från Rosalías bakgrund som flamencosångare, har hon vunnit både kritikers och den stora publikens hjärtan. Hennes tredje album, Motomami, som släpptes i mars, innehåller bland annat hiten La Fama med The Weeknd, som toppat listor i en rad länder under våren.

Här kan du se Rosalía i sommar: Almería (6 juli), Sevilla (9 juli), Granada (12 juli), Málaga (14 juli), Valencia, (16 juli), Madrid (19 och 20 juli), Barcelona (23 och 24 juli), Bilbao (27 juli), A Coruña (29 juli) och Palma (1 augusti).

Se alla turnédatum här.

Foto: Instagram, rosalia.vt