Vem är Tamara Falcó?

Få personer syns lika mycket i den spanska skvallerpressen som Tamara Falcó. På sistone har det varit mer rubriker än vanligt.

Bild: Netflix

41-åriga societetskvinnan Tamara Falcó är uppvuxen i en av landets mest kända familjer, som dotter till fotomodellen Isabel Preysler och Carlos Falcó, den 12:e markisen av Castel-Moncayo. Hennes mamma var tidigare gift med Julio Iglesias och Tamaras halvbror är artisten Enrique Iglesias. Själv är hon en framgångsrik influencer med 1,5 miljoner följare på Instagram och har bland annat vunnit spanska MasterChef Celebrity.

Det senate halvåret har dock varit mer stormigt än vanligt i markisinnans liv. I augusti lanserade Netflix serien Tamara Falcós underbara liv och strax därefter tillkännagav hon och affärsmannen Íñigo Onieva sitt giftermål. Men bara några veckor senare dök det upp ett videoklipp där Íñigo syntes kyssa en annan kvinna och Tamara lämnade honom.

Den senaste veckan har emellertid skvallerpressen gått i spinn igen: Tamara har förlåtit och återförenats med Íñigo.

Se bilder från hennes palats El Rincón.