Kriget mellan Loreen och spanska komikern är över

Sedan i våras har den populära spanska komikern Eva Soriano hånat Loreen. Nu har de slutit fred.

Bild: evasoriano_ Instagram

Allt började i samband med en gala på Kanarieöarna där Loreen drog över tiden på scenen och Eva Soriano fick vänta närmare en timma. Som en hämnd spelade komikern och programledaren in en låt, som snart blev viral, med refrängen ”Jag hatar dig, Loreen”, Te odio Loreen.

Häromdagen möttes de båda i radioprogrammet Cuerpos especiales i Europa FM, där Soriano på knackig engelska läste upp en ursäkt till Eurovisionvinnaren. Hon sa bland annat att hon inte minns något från den där kvällen på Gran Canaria eftersom hon var ”fullproppad med piller”. Stridsyxan är nu nedgrävd och på Instagram skriver komikern: ”I LOVE U LOREEN”.

Se intervjun här: