Här är Spaniens största ”shopping-resort”

Oasiz Madrid är inget vanligt shoppingcenter. Det har snarare kallats en resort – med gröna promenadstråk och konstgjorda sjöar. I juni öppnar deras beach club.

Ett par mil öster om Madrid, i Torrejón de Ardoz, ligger Spaniens största utomhuscenter för shopping, mat och nöje. På det 250 000 kvadratmeter stora området finns inte bara över 100 butiker och restauranger, utan även 100 000 träd, en konstgjord sjö, en egen strand, båtar, klätterväggar, gym, co-working och en hel del annat.

Inom kort, i juni 2022, öppnar Oasiz Madrid dessutom sin egen beach club, med sandstrand, strandbar och jacuzzi. “Snart slår vi upp portarna till vår ‘club de playa'”, meddelar Oasiz Madrid på Instagram.

Detta ovanliga shoppingcenter, som öppnade i december 2021, är skapat av det franska fastighetsbolaget the Compagnie de Phalsbourg. Bolaget har gjort sig känt för flera nyskapande byggprojekt, bland annat Vertical Forest och The Philanthropic Laboratory i Paris.

Bilder: @oasizmadrid, Instagram