Här kan du köpa en gård med B&B, pool, stall och tennisbana

Strax utanför Alicante ligger denna villa med separata hus och rum för uthyrning. Här kan du bo och leva lantligt med utsikt över bergen och Medelhavet – och driva egen B&B-verksamhet – mindre än en halvtimma från stan.

I samarbete med Sunny Houses kan vi tipsa om denna magnifika villa i ett lugnt och tryggt bostadsområde utanför Alicante. På den 1 000 kvadratmeter stora tomten finns totalt tre byggnader, varav två med separata gästrum. På området finns även pool, en multisport-bana, två garage, parkering, bastu, lekplats och stall samt gott om mark för exempelvis solpaneler.

– Det här är en riktigt bra möjlighet till investering i en fastighet som erbjuder det mesta du kan önska om du drömmer om att bo och kanske driva egen verksamhet i Spanien, säger Stefan Morell på Sunny Houses.

Idag finns intäkter på cirka 80 000 euro per år från uthyrning av gästhusen.

Se film från gården här eller besök sunnyhouses.eu